Pretul masinilor second-hand

Odata cu criza financiara, din ce in ce mai multi romani prefera sa-si cumpere masini second-hand in detrimentul celor noi. Principalul motiv este pretul ceva mai scazut al masinilor second.

masiniIn cazul in care alegeti sa cumparati o masina second hand trebuie sa tineti cont de mai multe lucruri.

In primul rand trebuie sa o studiati si sa o analizati pentru a observa cat timp aproximativ va functiona bine fara a avea nevoie de reparatii suplimentare.

Un alt aspect foarte important este faptul ca trebuie sa va asigurati ca nu a fost implicata intr-un accident rutier grav si sa verificati daca are diverse defectiuni tehnice la piesele auto din care este alcatuita.

Un alt aspect destul de important la care trebuie sa fiti atenti este numarul de kilometrii parcursi. Acest lucru este destul de complicat deoarece sunt multe tehnici prin care kilometrii parcursi se pot da in spate, iar in bord se va afisa un numar mult mai mic de kilometri.

Un alt lucru pe care foarte multe persoane nu il iau in considerare atunci cand cumpara o masina rulata este valoarea acestia la o posibila revanzare dupa o anumita perioada de timp. Acesta este un aspect foarte important, mai ales datorita faptului ca sunt doar putine marci care isi pastreaza valoarea in timp.

De obicei in orice magazin de piese auto se gaseste orice model de piese auto pentru majoritatea marcilor de masina. Atunci cand alegeti sa cumparati o masina second hand trebuie sa va interesati care ar fi si pretul pentru diverse piese auto pentru marca de masina respectiva, deoarece pentru unele modele de masini pretul pieselor auto este destul de ridicat in comparatie cu alte modele de masini din aceeasi clasa.

Va recomand sa aveti mare grija de unde si ce fel de masini second hand cumparati. Nu va lasati influientati de pretul ceva mai mic al masinii, deoarece este posibil ca atunci cand luati o masina second mai ieftina decat pretul pietei aceasta sa aiba diverse probleme pe care le veti observa dupa o anumita perioada.