Cazare si Rent a Car in Timisoara – Experienta mea

Zilele trecute am ajuns din Bucuresti in Timisoara cu avionul, pretul biletului a fost mai ieftin decat o masa in oras, doamne, iubesc faptul ca infrastructura aeriana a Romaniei a inceput sa se dezvolte si ca macar din Bucuresti in orasele importante ale Romaniei poti ajunge cu avionul la un pret decent, rapid si mult mai repede decat eram obisnuiti in general.

Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns in Timisoara a fost sa „dau o tura de centru”, m-am plimbat un pic prin Piata Unirii…si m-am pus la o terasa (Emotion)…am comandat o limonada de fructe beton, am stat un pic sa imi pun ordine in ganduri si am deschis telefonul pentru a cauta o pensiune in Timisoara si o companie de inchirieri masini.

Am verificat prima oara pensiunile, review-uri, comentarii, oferta, am intrat pe Booking iar acolo am primit o oferta de la Pensiunea Elisei, am rezervat si am plecat intr-acolo. Am luat un taxi spre pensiune, si in timp ce eram in taxi, pe internet cautam „inchirieri masini Timisoara”, norocul a facut ca taximetristul meu sa fie mai perspicace decat mine.

Chiar in drumul nostru, pe Bulevardul Dragalina, pe aceeasi strada cum ar fi, deoarece Bulevardul Brancoveanu este o continuare din cate am vazut a Bulevardului Dragalina, taximetristul ma face atent, trage pe dreapta si imi arata ca acolo exista o companie rent a car (Novum), foarte rapid am rezolvat cu ei, am inchiriat pentru 2 zile o Skoda Octavia Tour Facelift (60Euro) pe care am preluat-o intr-o ora, mi-au adus-o personal in fata pensiunii.

26563skoda_octavia

Mi-am vazut de drum spre pensiune cu taxiul, am observat ca aceasta e relativ aproape de gara, de o companie rent a car cu angajati foarte amabili si chiar si de centrul orasului. Zona este una relativ linistitia, pe o artera principala, personalul este amabil, camera a fost curata, iar micul dejun a fost unul decent.

Recomand atat Novum Timisoara cat si Pensiunea Elisei!